منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • نبرد برای مقررات ارزهای دیجیتال: CFTC در مقابل SEC – هر چیزی که باید بدانید

نبرد برای مقررات ارزهای دیجیتال: CFTC در مقابل SEC – هر چیزی که باید بدانید

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ

دو تن از برجسته‌ترین نهادهای نظارتی مالی ایالات متحده، کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) و کمیسیون معاملات آتی کالا (CFTC)، بر سر حقوق قضایی خود در مورد ارزهای دیجیتال با هم درگیر هستند.

در ماه مارس، CFTC اعلام کرد که اتریوم باید در رده “کالاها” قرار گیرد، زیرا معاملات آتی اتر در بورس CFTC معامله می شود، که آنها را تحت نظارت آنها قرار می دهد.

بدون در نظر گرفتن این موضوع، در 15 مارس، رئیس SEC، گری جنسلر، اظهار داشت که تمام نشانه‌های اثبات سهام و دارایی‌های دیجیتال باید به عنوان اوراق بهادار در نظر گرفته شوند.

معمای اتریوم

سردرگمی نظارتی زیادی وجود دارد، به خصوص در مورد اتریوم، که سال گذشته از یک بلاک چین اثبات کار به یک بلاک چین اثبات سهام منتقل شد.

Proof-of-Stake فرآیندی است که در آن دارندگان ارزهای دیجیتال به دلیل اینکه به دیگران اجازه می‌دهند از ارزهای دیجیتال خود برای اعتبارسنجی تراکنش‌ها استفاده کنند، پاداش مالی دریافت می‌کنند.

Gensler خاطرنشان کرد که پروژه‌های PoS سرمایه‌گذاران را با ارائه انتظارات بازدهی جذب می‌کنند و اظهار داشت: «من پیشنهاد می‌کنم که هر یک از این اپراتورهای توکن، بدیهی است که با استعدادهای مناسب مشورت می‌کنند، به دنبال مطابقت باشند.»

موضع CFTC در مورد اتریوم با موضع SEC متفاوت است و هر دو اختلافات قضایی دارند. CFTC اتریوم را یک کالا می‌داند، در حالی که SEC می‌خواهد تمام توکن‌های اثبات سهام و دارایی‌های دیجیتال به عنوان اوراق بهادار در نظر گرفته شوند.

گری جنسلر پیش از این اشاره کرده بود که اتریوم باید به عنوان یک امنیت در نظر گرفته شود و نگرانی های مشابهی را در رویداد ادغام اتریوم در سپتامبر گذشته ابراز کرد.

از سوی دیگر، CFTC برخی از ارزهای رمزنگاری شده را به عنوان کالا اعلام کرده است، اما به طور کلی فاقد صلاحیت صدور قوانین نظارتی برای بازارهای نقدی کالا است.

مرجع CFTC

CFTC دارای صلاحیت معاملات نقطه ای کالاهای حاشیه ای، اهرمی یا تامین مالی شده است که به سرمایه گذاران خرد در ایالات متحده ارائه می شود.

اکثر صرافی‌های ارزهای دیجیتال در خارج از ایالات متحده به سرمایه‌گذاران خرد اجازه می‌دهند تا دارایی‌های کریپتو را بدون حاشیه معامله کنند، با تاجران کمیسیون آتی ثبت شده در CFTC، مارجین را ارائه می‌کنند و اتاق‌های پایاپای ثبت شده در CFTC این معاملات را تسویه می‌کنند.

با این حال، CFTC عمدتاً بر معاملات ابزارهای مشتقه مانند معاملات آتی و سوآپ نظارت می کند. اگرچه CFTC می‌تواند ارزهای دیجیتال خاصی را به عنوان کالا اعلام کند، اما قدرت صدور قوانین نظارت بر بازارهای نقدی کالا را ندارد.

مرجع SEC

در مقابل، SEC دارای اختیارات قانونی برای صدور قوانینی است که به دارایی‌های رمزنگاری و واسطه‌های رمزنگاری اجازه می‌دهد تا در چارچوب قوانین فدرال اوراق بهادار عمل کنند.

ناشران دارایی های رمزنگاری شده با پیشنهادات قراردادهای سرمایه گذاری تحت معافیت های مختلف ثبت SEC آزمایش کرده اند، برخی از آنها یک قرارداد سرمایه گذاری را با SEC ثبت کرده اند، در حالی که برخی دیگر به طور انحصاری در خارج از کشور در حوزه های قضایی که ارزهای رمزنگاری شده به عنوان اوراق بهادار تنظیم نمی شوند، فروخته می شوند.

نهاد نظارتی می‌تواند شروع به نوشتن قوانینی برای ایجاد چارچوبی قابل اجرا برای صدور و مبادلات امنیتی دارایی‌های رمزنگاری کند.