منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • صرافی کریپتو بایننس جایگزین دارایی های BUSD می شود – آنچه شما باید بدانید

صرافی کریپتو بایننس جایگزین دارایی های BUSD می شود – آنچه شما باید بدانید

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ

صرافی ارزهای دیجیتال بایننس در واکنش به تصمیم اخیر Paxos مبنی بر توقف تولید BUSD جدید، اقدام کرده است و دارایی های BUSD خود را در صندوق دارایی امن برای کاربران (SAFU) با TrueUSD (TUSD) و Tether در تاریخ 17 مارس حذف کرده است. کاهش ارزش بازار BUSD

بایننس در جولای 2018 صندوق دارایی ایمن برای کاربران (SAFU) را ایجاد کرد تا از وجوه کاربران در برابر نقض‌های امنیتی و سایر رویدادهای غیرمنتظره محافظت کند. از 29 ژانویه 2022، SAFU دارای ارزش کل 1 میلیارد دلار بود و کیف پول آن حاوی BNB و TUSD/USDT (جایگزین بایننس USD) بود. بایننس به کاربران اطمینان داد که این تغییر بر آنها تأثیری نخواهد گذاشت و وجوه آنها در آدرس‌های قابل تأیید عمومی نگهداری می‌شود و BUSD همچنان پشتیبانی می‌شود. صرافی همچنین اعلام کرد که برای اطمینان از سرمایه کافی، صندوق را از نزدیک زیر نظر خواهد داشت و به صورت دوره ای با استفاده از سرمایه خود، صندوق را شارژ می کند.

در 13 فوریه، Paxos Trust Company اعلام کرد که صدور BUSD را مطابق با دستورالعمل ها و هماهنگی با دپارتمان خدمات مالی نیویورک متوقف می کند. با این حال، پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اقدام تنظیم‌کننده‌های ایالات متحده علیه PAXOS و BUSD، طبق داده‌های Etherscan، بایننس در 16 فوریه تقریباً 50 میلیون دلار TUSD استخراج کرد. این اتفاق تنها دو روز پس از آن رخ داد که Changpeng Zhao، مدیرعامل بایننس، در مورد تنوع دارایی‌های استیبل کوین خود به دور از BUSD در فضای توییتر 14 فوریه بحث کرد.

دخالت کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده با BUSD باعث شده است که اعضای جامعه کریپتو این سوال را مطرح کنند که آیا استیبل کوین ها در اینجا تمرکز واقعی دارند یا اینکه بیشتر به بایننس مربوط می شود – با توجه به اینکه SEC هیچ اقدامی علیه PAX Gold (PAXG) Paxos انجام نداده است. ).