است
نمی توان انکار کرد که بازار ارزهای دیجیتال طی چند سال گذشته از قدرتی به قوت خود رسیده است، همانطور که از این واقعیت آشکار می شود که سرمایه کل این فضای به سرعت در حال تحول اخیراً در اواخر سال گذشته به 3 تریلیون دلار رسیده است، البته برای مدت کوتاهی. این رشد تاریخی و تاریخی بینظیر باعث پیدایش مفهوم جدیدی شده است که از آن به عنوان “چک زدن” یاد میشود.
در ابتداییترین مفهوم، شرطبندی به عملی اطلاق میشود که از طریق آن سرمایهگذاران میتوانند داراییهای کریپتو خود را قفل کنند تا در عین حال کنترل کامل آنها را حفظ کنند. کل فرآیند پردازش بسیار آسان است و به کاربران اجازه میدهد از بین مجموعههای مختلف انتخاب کنند. توکنها، دورههای شرطبندی، و غیره – با هر یک از این جنبهها تفاوت محسوسی در میزان بهرهای که میتوان تعلق گرفت دارد.
خیریه ارزهای دیجیتال در حال افزایش است
با رشد بازار ارزهای دیجیتال، افراد بیشتری به دارایی های دیجیتال به عنوان وسیله ای عالی برای تسهیل کمک های مالی نگاه می کنند. این به این دلیل است که انتقال / اهدای ارز دیجیتال برون مرزی – بر خلاف دارایی های سنتی فیات – نمی تواند توسط یک نهاد نظارتی منع شود. نه تنها این، در مقایسه با روشهای سنتی مانند SWIFT، تراکنشهای رمزنگاری بسیار سریعتر و ارزانتر هستند. اخیراً زمانی که بسیاری از طرفداران دارایی های دیجیتال ضد جنگ، بیت کوین، اتریوم (در کنار رمزارزهای مختلف دیگر) را به ارزش بیش از 200 میلیون دلار برای کمک به ارتش اوکراین در تلاش های زمان جنگ علیه روسیه ارسال کردند، این موضوع کاملاً نمایش داده شد.
به طور مشابه، Fidelity Charitable، یکی از بزرگترین سازمانهای خیریه آمریکا، فاش کرد که تنها در طول سال 2021 حدود 331 میلیون دلار ارز دیجیتال دریافت کرده است در حالی که Giving Block، یکی دیگر از پلتفرمهای محبوب اهدای ارزهای دیجیتال، 69 میلیون دلار از مجموع کمکهای مالی را در همان بازه زمانی گزارش کرده است. افزایش بیش از 1550 درصدی از سال 2020.
از آنجایی که کریپتو امور خیریه را آسانتر و در دسترستر کرده است، فهرست فزایندهای از سازمانهای غیردولتی برجسته شروع به پذیرش ارزهای دیجیتال کردهاند. به عنوان مثال، یونیسف اخیراً یک پورتال جدید اهدای ارز دیجیتال به نام «CryptoFund» راهاندازی کرده است که سایر بازیگران مشهور مانند صلیب سرخ و صلح سبز نیز همین کار را انجام دادهاند. در مجموع، تخمین زده میشود که بیش از 1300 سازمان غیرانتفاعی بزرگ در حال حاضر کمکهای ارزهای دیجیتال را میپذیرند و احتمال بیشتری وجود دارد که در آینده نزدیک از این روش پیروی کنند.
شرط بندی و کمک های مالی دست به دست هم می دهند… نگاهی دقیق تر
با این ایده که به سرعت در چشمانداز سرمایهگذاران جهانی مورد توجه قرار میگیرد، تعداد فزایندهای از افراد شروع به جستجوی پلتفرمهایی میکنند که نهتنها میتواند به آنها کمک کند تا پاداشهای مالی ملموسی کسب کنند، بلکه کمکهای مالی ارزهای دیجیتال را نیز به شیوهای یکپارچه تسهیل کند.
فیل کوین یکی از این پلتفرم هاست. این نه تنها به سرمایه گذاران امکان می دهد تا جریانی از درآمد غیرفعال را بدون دردسر ایجاد کنند، بلکه تعدادی از مؤسسات خیریه را در حین انجام این کار توانمند می کند. برای توضیح بیشتر، علاوه بر قرار گرفتن در معرض اکوسیستم رو به رشد ارزهای دیجیتال، کاربرانی که Philcoin (PHIL) را خریداری و نگهداری می کنند، می توانند از طریق اقدامات سهامداری خود از تعداد زیادی از دلایل اجتماعی حمایت کنند.
بخشی از تمام جوایز ایجاد شده از طریق اکوسیستم Philcoin بین سهامداران واقعی آنها توزیع می شود در حالی که یک بخش بزرگ به خیریه های انتخابی (که مستقیماً به پلتفرم وابسته هستند) اهدا می شود. در اصل، هدف Philcoin ایجاد یک اکوسیستم تعاملی جهانی است که در آن استفاده روزانه از IOT (اینترنت اشیا)، رسانههای اجتماعی، منابع آموزشی/ارتباطاتی میتواند به کاربران کمک کند تا در مورد مسائل مختلفی که دنیا را آزار میدهند بیاموزند و همچنین به آنها اجازه میدهد تا فعالانه ریشهکن کنند. این مشکلات به صورت سیستماتیک
آینده خوب به نظر می رسد
تخمین زده می شود که در طول پنج سال عجیب و غریب آینده، صنعت دارایی دیجیتال با نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) 58.4 درصد به رشد خود ادامه خواهد داد و ارزش کل این فضا تا سال 2028 به 32.4 تریلیون دلار خواهد رسید. بنابراین، با افزایش سرمایه ای که وارد این فضا می شود، منطقی است که افراد بیشتری به سرمایه گذاری در دارایی های رمزنگاری خود و همچنین به کارگیری آنها برای اهداف مختلف خیریه در آینده ادامه دهند. بنابراین، جالب خواهد بود که ببینیم آینده این فضا چگونه از اینجا به بعد ادامه خواهد داشت.